De Avond4daagse in Strijen gaat dóór!

0
239
Foto De4vanStrien

Strijen – De 4vanStrien, hét wandelfeest van het jaar! Even leek het erop dat corona roet in het eten zou gooien. Maar dit jaar gaat de Avond4daagse dóór via een Home-Edition!

Home-Edition

Samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) presenteren wij als organisatie van de “de4vanStrien” de Avond4daagse – Home Edition. Als deelnemer loop je een eigen route vanaf een zelfgekozen startlocatie en op jouw eigen moment. Hierbij geholpen door de speciale app van eRoutes. Deze maakt de persoonlijke routes aan en houdt deze onderweg bij. Tijdens de wandeling verrast deze app de je met leuke berichten! Aan het einde van de Home Edition krijgen je natuurlijk de officiële Avond4daagse medaille. Zo kan de reeks aan medailles gewoon verder uitbreiden.

Eigen feestje

Tijdens de Avond4daagse – Home Edition hoeven de vier dagen niet aaneengesloten gelopen te worden. Ook mag er overdag of in het weekend gewandeld worden. Maar de vier wandelingen moeten wel binnen twee weken worden afgelegd. Het moet tenslotte wel een uitdaging blijven! Vanwege de maatregelen is het niet de bedoeling dat er in grote groepen gelopen wordt. Maar ook met een vriendje en ouders kan er een mooi feestje gemaakt worden van deze Avond4daagse. De app helpt daarbij.

Meer informatie en aanmelden.

De Avond4daagse – Home Edition duurt van 29 maart t/m 30 juni 2021. Deelname kost € 6,50 per deelnemer. Meld je vanaf 29 maart aan op de website:

www.de4vanStrien.nl

Daarvoor krijg je toegang tot de app, de mogelijkheid om vier routes (van 2,5 – 5 – 10 kilometer) automatisch te laten aanmaken en je krijgt de officiële Avond4daagse medaille thuisbezorgd.