Boerengolf bij Boerderij de Kikkershoek

0
370

Mijnsheerenland – Even lekker met het gezin genieten van de bloeiende appelbomen in de buitenlucht en maak schitterde foto’s. Dit is mogelijk in de meivakantie, alleen op afspraak en met eigen huishouden ivm de RIVM richtlijnen.

Voor gezinnen met jonge kinderen bestaat het arrangement uit een half uur boerengolf in de boomgaard en half uur skelteren op het erf. Voor oudere kinderen, die de skelters ontgroeid zijn, is de “grote” boerengolfbaan door de boomgaard en het natuurgebied een uitdaging om in een uur af te ronden.
Geniet van de kuikentjes die los over het erf lopen.
Na afloop nog even door de boerderijwinkel om thuis te genieten van lekkere verse producten, Koningsdag zijn we open!

26 April t/m 15 Mei Alleen op afspraak
Voor reserveringen telefoon/whatsapp: 0614278920