Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Piershilse Huiskamerkwis

22 maart 2019 @ 20:00

De inschrijving voor de derde Piershilse Huiskamerkwisis geopend. Op vrijdag 22 maart zullen diverse teams vanuit hun Piershilse huiskamer weer strijden om de eer en fraaie prijzen. Jantine van ’t Hof, lid van het organisatiecomité, rekent wederom op veel belangstelling. ,,Vorig jaar hadden we liefst 297 deelnemers, verdeeld over 23 teams. Daar willen we, en gaan we, nu weer overheen”.

Aan het begin van de avond zal een boekje met vragen en opdrachten worden overhandigd aan de teamcaptains, het hoofdkwartier van de organisatie is tijdens deze editie gevestigd in het clubgebouw van SV Piershil. Via het webadres piershil.com/huiskamerkwis is een archiefpagina geopend met alle informatie over de eerste twee edities. Geïnteresseerden kunnen zich zo een beeld vormen wat hen te wachten staat.

De kwis is zeer divers en vooral bedoeld om de saamhorigheid te vergoten. Het is ook een mooie gelegenheid om familie, vrienden en kennissen uit te nodigen in het dorp van ‘de Kraaien’. Deelname kost 10 euro per team, inschrijven is tot uiterlijk 15 maart mogelijk via huiskamerkwis@piershil.com

Gegevens

Datum:
22 maart 2019
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:

Locatie

SV Piershil
Molendijk 31
Piershil, 3265ab Nederland
+ Google Maps