Winterkost Puttershoek/Maasdam: Chinese maaltijd bij Lila’s

0
316
Foto Welzijn HW

Puttershoek – De jaarlijkse maaltijd bij restaurant Lila’s aan het Oranjeplein 15 in Puttershoek is een extra feestelijk uitje. Deze winterkost maaltijd is op dinsdag 15 februari én op dinsdag 22 februari omdat niet alle winterkostbezoekers tegelijk in het restaurant kunnen.

Vrijwilligers van Welzijn Hoeksche Waard heten u van harte welkom vanaf 12.00 uur en tot circa 14.30 uur kunt u genieten van een heerlijke Chinese maaltijd en een gezellige middag. De kosten zijn € 11,00 per persoon, exclusief consumpties. De dan geldende RIVM maatregelen worden gehanteerd.

U kunt zich aanmelden vóór 11 februari bij Tannie Stooker, tel. 078 676 3928 of Corrie Lammers, tel. 078 6764346. Bij de aanmelding hoort u op welke datum u welkom bent. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn wilt u dat, zo tijdig mogelijk, op uiterlijk de maandag ervoor, laten weten om onnodige kosten te voorkomen. Voor meer informatie kijk op www.welzijnhoekschewaard.nl/activiteiten