Kom vier de lente op Tiengemeten!

Zondag 20 maart 2022 van 10.30u tot 16.10u, Voor iedereen, gezinnen, volwassenen

0
722
Tiengemeten, - Foto Natuurmonumenten / Rene Koster

Het is bijna zover, de dagen worden langzaam weer even lang als de nacht. Het wordt weer warmer, de bloemen beginnen te bloeien, het blad komt weer aan de boom én een heleboel vogels komen weer terug vanuit het zuiden. En jawel zondag 20 maart begint (bijna😉) de lente! 🌼

Dit willen we vieren met jou op Tiengemeten! Van jong tot oud en alles ertussenin, iedereen is welkom tijdens onze ‘Vier de lente’ dag.

Vier de lente

We organiseren een leuke wandeling met gids voor gezinnen en ook een prachtige wandeling voor volwassene. Tijdens deze wandeling zie misschien wel de Spindotterbloem, de Zomertaling, de Rietgors en de Blauwborst , als je geluk hebt kom je ook nog een Zeearend tegen!

Je kunt deze dag ook genieten van een gezellige lente markt met allerlei lokale producten zoals de vers gebakken stroopwafels van ‘Opstroopwafel’ en de mosterd, chutneys en jam van ‘Mosterd & meer’. Uiteraard kun je bij de Gasterij en de Herberg genieten van een heerlijke versnapering.

Houd je van Kunst? Onze vaste kaart ontwerpster Lonneke Grimbergen komt live tekenen. ‘Tikkiegroen’ organiseert een leuke activiteit voor kinderen waarbij je op afdrukken van fossielen mosjes kunt laten groeien. Ook zijn het Rien Poortvliet museum en het Landbouw museum geopend en worden er diverse leuke lente activiteiten georganiseerd.

Aanmelden

De kaartjes voor deze dag zijn inclusief pontticket en koop je online via

https://www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-tiengemeten/agenda/kom-je-ook-de-lente-vieren-op-tiengemeten#2022-03-20T10:30