Muziekvereniging De Bazuin geeft voorstelling in samenwerking met Raak!

0
807
OUD-BEIJERLAND – Zaterdag 19 maart is het RAAK in het Hoeksch lyceum in Oud-Beijerland. Muziekvereniging de Bazuin Oud-Beijerland pakt uit met 2 topartiesten.

Vincent Houdijk is een ongelooflijk veelzijdige vibrafonist en geeft in Nederland jaarlijks tussen de 120 en 160 concerten. De combinatie van zijn klassieke en jazz studies gaf hem een ongelooflijk open en brede kijk op muziek waardoor hij altijd nieuwsgierig was naar allerlei soorten muziek samenwerkingen en stijlen. Samen met zijn band VinnieVibes stond hij in 2018 op het North Sea Jazz festival en namen ze daar hun derde album op tijdens dit liveoptreden. Het album kreeg lovende kritieken van critici op jazz gebied.
Bart de Rijk is theatermaker, acteur en muzikant. Zijn carrière startte hij op zijn twintigste in het circus. Kort daarna zette hij voet op de theaterplanken. Vanaf 2005 kreeg hij diverse rollen in TV series, commercials en speelfilms. Een van zijn bekendste rollen was die van wijkagent Adrie in de films van New Kids. Theater maken is hij altijd blijven doen.
Samen met Vincent Houdijk hebben ze de voorstelling RAAK ontwikkeld. Een voorstelling met enorm veel humor, krachtig samenspel, fenomenale timing en prachtige muziek belooft dit een topavond te worden voor jong en oud. De vereniging is trots dat zij als een van de eerste verenigingen in Nederland deze voorstelling samen met het duo mag uitvoeren.
Zaal open: 19:00 Aanvang: 19:30.
Kaarten zijn te verkrijgen via: [email protected] en kosten voor volwassenen € 15,- en € 10,- voor jeugd tot en met 18 jaar.