PaasPraise EGHW Oud Beijerland met de Love Revolution Band

0
750
Foto EGHW

Op 1e Paasdag 17 April organiseert de EGHW traditiegetrouw een PaasPraise. Een avond waarbij we stilstaan bij de kruisiging, de dood maar bovenal ook bij het wonder van de opstanding van Jezus Christus en wat dit voor ons vandaag de dag betekent.

Dit jaar zal de Love Revolution Band met onderandere Hanne de Vries, Eline Edens en Junioraanwezig zijn en door middel van liederen ons meenemen naar de revolutionaire liefde van Jezus Christusen zijn volbrachte werk.

“Love Revolution wil over grenzen heen zoeken naar verbinding door muziek en geloof. We gaan letterlijk de grenzen over door concerten te geven vooral op plekken waar dit niet of nauwelijks gebeurt. En figuurlijk gezien willen wegrenzen over als het gaat om denkkaders, omdat we geloven in inclusiviteit en in een God die groter is. We breken uit de (religieuze) hokjes en vakjes die mensen gevangen houden en buitensluiten. We willen bovenal onze medemens ontmoeten, omdat in de ontmoeting met ‘de ander’ we iets van God zelf kunnen ontdekken.”

De avond start om 20:00 is gratis toegankelijk.

De gratis tickets zijn te verkrijgen via www.truetickets.nl/paaspraise