Programma Koningsnacht en Koningsdag in Numansdorp

0
1055

Het dorpsberaad Numansdorp Samen heeft in samenwerking met de winkeliersvereniging Centrum Numansdorp en enkele ondernemers een programma voor Koningsdag 2022 samengesteld voor jong en oud in Numansdorp.

Dinsdag 26 april 2022

Zin in een feestje ? Kom dan op 26 april naar het Koningsfeest in Numansdorp. Locatie Flohilplein naast Tast Toe Numansdorp. Met optredens van Samantha Steenwijk, de Wannebiezz, Alex Wielders, DefRhymz-Official, Feestartiest IrvineIrvine en Dj-Armand. Het terrein is overdekt maar het dak gaat er vanaf 19.00 uur af !

Kaarten online verkrijgbaar via www.loddereventsensfeermakers.nl

Woensdag 27 april 2022

10:00 – 15:00 uur VRIJMARKT

Graag willen wij van het dorpsberaad Numansdorp Samen weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen, daarom willen wij vragen om je aan te melden en ons onderstaande gegevens* te verstrekken.

(*deze gegevens worden na de Koningsdag weer netje verwijderd uit onze systemen)

Wat willen wij van jou weten:

  • je naam:
  • je telefoonnummer:
  • je school:
  • je e-mailadres:

Stuur deze gegevens in een kort e-mailtje naar [email protected] en wij zien je de 27ste !!

Wat willen wij jou vertellen:

  • De vrijmarkt is van 10:00 tot 15:00 uur op een afgesloten deel van de Voorstraat (let op je kunt hier dus niet met de auto bij komen)
  • Je meld je tussen 09:00 en 10:00 uur in de paviljoentent op het Flohilplein. Hier krijg je van het contactpersoon van de organisatie een plek toegewezen.
  • Zorg dat je voor jezelf iets mee neemt waarop je kunt zitten. (een kleedje of krukje), want de straat wordt van tevoren niet geveegd.

10:00 – 11:00 uur MUZIKALE OPTOCHT

Onze traditionele muzikale optocht met de muzikanten van Muziekvereniging Wilhelmina staat gelukkig ook weer op het programma. We verzamelen in de paviljoentent op het Flohilplein met onze versierde fiets, driewieler, step of skelter en lopen in de muzikale optocht richting Alerimus. Omstreeks 10:30 uur spelen we bij Alerimus het Wilhelmus en vervolgens loopt de optocht weer terug naar het Flohilplein.

Let op: er zijn hele mooie prijzen te verdienen voor de mooist versierde fiets, driewieler, step of skelter !

11:00 – 12:00 uur koffie/oranjebitter met oranjetompouce

De ouderen van onder andere Alerimus kunnen genieten van koffie of oranjebitter met oranjetompouce onder het genot van Oud Hollandse muziek met zangeres Linda van Wijk.

12:00 – 13:30 uur Middagprogramma voor de kinderen

Dit programma onderdeel is speciaal afgestemd op de kinderen met entertainment en muziek…. oh ja; de ouderen onder ons mogen óók komen !

13:30 – 15:00 uur DJ Armand met Rad van Avontuur

DJ Armand draait gezellige muziek en er zullen diverse prijzenrondes worden gedraaid met het Rad van Avontuur. De loten worden per ronde verkocht en de opbrengst gaat naar een goed doel.

De prijzen zijn allemaal beschikbaar gesteld door de winkeliers die zijn aangesloten bij de winkeliersvereniging CENTRUM NUMANSDORP.

15:00 – 16:15 uur Muziek van de liveband “Hoek”

In 2018 ter gelegenheid van een verjaardagfeest bandje samengesteld met leden uit diverse coverbands uit de Hoeksche waard met het idee om wat nummers te doen in ’t genre “boerenrock” (Normaal/Bökkers). Met deze gelegenheidsband genaamd Hökkers een aantal optredens gedaan in de plaatselijke horeca. Door de komst van de Coronapandemie vielen de optredens weg en kwam al snel het plan om eigen nummers te gaan schrijven. De bandnaam werd gewijzigd in Hoek en zo zijn we twee jaar verder met een aardige lijst eigen nummers. In oktober 2021 hebben we in studio Westmaas een drietal demo’s opgenomen ter promotie. Nu klaar om op het podium te bestormen met rock in je moerstaal met een Hoeksche waards tintje!

16:15 – 16:45 uur DJ Armand met Rad van Avontuur

DJ Armand draait gezellige muziek en voor de tweede keer zullen er diverse prijzenrondes worden gedraaid met het Rad van Avontuur. De loten worden per ronde verkocht en de opbrengst gaat naar een goed doel.

Ook voor deze ronde zijn alle prijzen beschikbaar gesteld door de winkeliers die zijn aangesloten bij de winkeliersvereniging CENTRUM NUMANSDORP.

16:45 – 17:45 uur Muziek van liveband “Footprint”

Vier vrienden die samen muziek maken. Dat is waar het op neerkomt. Elk weekend komen de bandleden van Footprint samen om hun repertoire te oefenen, te verbeteren en uit te breiden met zowel nieuwe nummers (uit de huidige hitlijsten), als oudere nummers (van bijvoorbeeld Queen, U2 en Elvis Presley). Hier en daar komt er een foute meezinger tussendoor van bijvoorbeeld The Spice Girls. Een mooie variatie aan muziek dus. Tijd om met elkaar een feestje te maken en te dansen en mee te zingen!

17:45 – 19:00 uur DJ Armand met Rad van Avontuur

DJ Armand draait gezellige muziek en voor de derde keer zullen er diverse prijzenrondes worden gedraaid met het Rad van Avontuur. De loten worden per ronde verkocht en de opbrengst gaat naar een goed doel.

Ook voor deze ronde zijn alle prijzen beschikbaar gesteld door de winkeliers die zijn aangesloten bij de winkeliersvereniging CENTRUM NUMANSDORP.

19:00 – 23:00 uur Avondprogramma met live muziek

Om de Koningsdag is stijl af te sluiten is er ook in de avond live muziek van diverse artiesten. Nick Nicolai, Trafassi, Romy Irvine zullen voor ons optreden. DJ Armand zorgt ervoor dat ook tussen deze liveoptredens de gezellige muziek de boventoon zal voeren.

23:00 uur Einde Koningsdag editie 2022

Aan het einde van deze dag zullen we met elkaar terug kunnen kijken op een Koningsdag waar de gezelligheid de boventoon heeft gevoerd.