Feestweek Zuid-Beijerland 2022

0
1015
Eindelijk mogen we weer….. na 2 jaar zonder feestweek is 2022 het jaar van de “rentree” van de feestweek in Zuid-Beijerland. Wij als bestuur staan te trappelen om de feestweek te beginnen en iedereen weer te mogen begroeten in onze feesttent. Samen met vele vrijwilligers en sponsors gaan we er een onvergetelijke feestweek van maken!

Zoals te zien is in ons programma hebben we een aanbod van onderdelen voor jong en oud. Van kinderspelletjes tot aan een senioren dag, alles is aanwezig om iedereen een mooie tijd te laten beleven!

Ook dit jaar zijn ze er weer, de Crazy piano’s! Op 23 april zullen de bekende pianisten uit Scheveningen het dak eraf spelen!

Een vast onderdeel tijdens onze feestweek is de Hitsertse Quiz. En goed nieuws: we hebben ruimte voor 60 teams ipv 50! Meld je aan via de website oranjeverenigingzbl.nl.

Begin van de week is er ook een kinderkermis disco avond. Onwijs veel leuke spellen/attracties en een super gezellige kinderdisco! De dag waar het omgaat, Koningsdag, staat boordevol leuk onderdelen! Beginnende met een aubade, kinderartiest, Zuid-Beijerland got Talent en we sluiten af met de Wannabiezz!

De donderdag staat in het teken van bingo! Overdag is er een gezellige kinderbingo met vele mooie prijzen! ’s Avonds is het tijd voor de Hollandse BingoShow. Duo Rot en Vervelend hebben de presentatie in handen. Halverwege de bingoshow gaat het dak eraf met niemand minder dan Marco de Hollander!

Op vrijdagavond komen de bekende DJ’s van Radio538! Ook dit gaat 1 groot feest worden!

We sluiten de feestweek af op zaterdag 30 april met een senioren dag en ’s avonds mag de disco kleding uit de kast tijdens de Classics Party! Met discoballen en een verlichte dansvloer wordt het een knallende afsluiten!

Het hele programma en verder informatie staat vermeld op onze website www.oranjeverenigingzbl.nl