Tuintjesmarkt nu ook in ’s-Gravendeel

0
107

‘s-Gravendeel – Op 18 juni 2022 zal er een Tuintjesmarkt georganiseerd worden door enkele inwoners van ’s-Gravendeel en Welzijn HW. Iedereen die mee wil doen, kan spulletjes verkopen vanuit de eigen tuin,  waar wel strikte regels aan verbonden zijn.

Zo moet het echt alleen in de tuin staan, niet op de stoep of weg en er mag geen eten en drinken verkocht worden. De tuinenverkoop vindt verspreid over heel ’s-Gravendeel plaats.

Heb je spullen die je wilt verkopen, meld je dan aan via Facebook: Tuintjesmarkt ’s-Gravendeel. DOE DIT VOOR 15 JUNI A.S.. Bij inschrijving ontvang je de regels en ideeën om je tuin onder de aandacht te brengen.

Wilt u de route van de deelnemers in handen krijgen of informatie dan kunt u mailen met [email protected] of bellen met 06-45015301