Zaterdag 23 juli trouwbeurs voor aanstaande bruidsparen in het Oude Raadshuis

0
535
Foto Jip

Oud-Beijerland – Stellen met trouwplannen kunnen vanaf augustus weer terecht in het gerenoveerde Oude Raadhuis van de gemeente Hoeksche Waard. Het monument aan de Waterstal in Oud-Beijerland deed in het verleden ook al dienst als populaire trouwlocatie, maar door de verbouwing was trouwen het afgelopen jaar niet mogelijk. Tot nu toe dus, want het jawoord zal binnenkort weer regelmatig klinken. Om het trouwen nieuw leven in te blazen wordt op zaterdag 23 juli een heuse trouwbeurs georganiseerd.

Aanstaande bruidsparen kunnen tijdens de trouwbeurs een kijkje nemen in het Oude Raadhuis. Om mensen te laten zien dat je niet altijd ver van huis hoeft om een leuke dag te beleven, zijn er lokale trouwleveranciers die zich presenteren. .De gemeente Hoeksche Waard is er om informatie te geven over het boeken van een trouwambtenaar.

Er is deze dag ook gelegenheid om het historische pand van de gemeente Hoeksche Waard te bezichtigen. De karakteristieke trappen aan de buitenzijde komen uit in de salon. Aansluitend bevindt zich de trouwzaal, waar het authentieke trouwmeubilair nog staat. Met de verbouwing zijn er allerlei nieuwe functies aan het gebouw toegevoegd, waaronder een eigen lunchroom ‘De Waterstal’. De lunchroom biedt arrangementen die bij de huwelijken geboekt kunnen worden, zoals een uitgebreid toast- of luncharrangement in de bijbehorende salon. Tijdens de beurs kunnen bezoekers proeven van de diverse trouwarrangementen.

De trouwbeurs is op zaterdag 23 juli van 10.30 tot 15.30 uur in het Oude Raadhuis, Waterstal 1 in Oud-Beijerland. Toegang is gratis.