Rondleidingen bij Hoeksche Chips en het Inspiratiepunt Foodlab Hoeksche Hoeve

0
62
‘s-Gravendeel – Het is zover! Hoeksche Chips geeft rondleidingen. De laatste jaren is er veel vraag geweest naar rondleidingen, nu ze in een nieuw pand zitten gaat het lukken. We beginnen in het Foodlab met een kopje thee/koffie, waar veel informatie over de Hoeksche Waard te vinden is.

We vervolgen met een tour langs het aardappelland, onze akkerranden, de bloeiende tuin, de aardappelopslag, het sorteren en wassen van de aardappelen, het bakken van de chips, het kruiden en inpakken van de chips en tot slot een zakje chips om mee naar huis te nemen.
Bij mooi weer en voldoende aanmeldingen kunnen we ook nog een rondrit in een huifkar maken langs de landerijen. Zie hoe de aardappelen groeien, proef hoe zoet een suikerbiet smaakt en kijk wat er allemaal leeft in het akkerbouwgebied.

 

Kijk op onze site om een rondleiding te boeken. www.hoekschechips.nl