Minimaal 10 korte dates op 1 middag: Speeddaten in Oud-Beijerland met Mingle the Single

0
496

Op zaterdag 3 september organiseert Mingle the Single Speeddaten in Oud-Beijerland bij Café Van Speyk voor singles van 25 t/m 39 jaar. Singles kunnen hun hart ophalen, want deze middag hebben ze minimaal 10 korte dates met een single van het andere geslacht.

Wat is speeddaten?

Speeddaten is een laagdrempelige, veilige manier van een eerste kennismaking met singles van het andere geslacht. Tijdens een speeddate heeft men korte dates met de andere deelnemers om zo een eerste indruk te krijgen en iedereen die aanwezig is kort te spreken. Meestal duurt een ronde zo’n 5 minuten, dan gaat de bel en schuiven de heren door naar het volgende tafeltje. De dames blijven zitten. De ervaring leert dat deze 5 minuten voorbij vliegen.

Geen blauwtje lopen

Deze middag wordt begeleid door de dames van Mingle the Single, bij wie de singles na afloop hun matchkaart kunnen inleveren. Op de matchkaart kan men anoniem aangeven met wie men nog eens zou willen spreken. Bij een wederzijdse ‘ja’ ontvangen de deelnemers elkaars e-mailadres. Geen kans op een blauwtje dus.

Liever sportief aan de slag?

Voor singles die liever sportief aan de slag gaan organiseert Mingle the Single samen met NatuurlijkSportief een Buitenspeeldag in Numansdorp op 24 september. Men hoeft geen super-held of super sportief te zijn om hier aan mee te kunnen doen. Onder begeleiding van trainers gaan de singles ouderwets ‘buiten spelen’, net als vroeger. Denk aan bomentikkertje, voeten van de vloer en andere kleine en grote uitdagingen met dingen die ze in de natuur onderweg tegenkomen. Lekker ravotten en gek doen.

Aanmelden  

Voor meer informatie over de activiteiten van Mingle the Single of aanmelden kijk op www.minglethesingle.nl. Mingle the Single brengt singles samen door het organiseren van leuke activiteiten en ontmoetingen voor vrijgezellen in verschillende leeftijdscategorieën. Gezelligheid en een ongedwongen sfeer staan voorop.