Hoeksche Waard Actief organiseert de Sport Carrousel in de herfstvakantie.

0
315

Tijdens de herfstvakantie zijn er weer veel verschillende activiteiten in de Hoeksche Waard. Op hoekschewaardactief.nl vindt je alle sport-en cultuur activiteiten bij elkaar. Het is vakantie, dus ook weer de Sport Carrousel, dit keer in Puttershoek en Numansdorp.

De Sport Carrousel is voor kinderen van de basisschool om kennis te maken met verschillende sporten. Op woensdag 26 oktober is de eerste Sport Carrousel. Dit keer in Puttershoek. In sporthal Kees Verkerk is badmintonvereniging Puba aanwezig voor de kinderen. We sluiten af met korfbal. Kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom om mee te doen. Een dag later, donderdag 27 oktober, is de Sport Carrousel in Numansdorp in sporthal Cromstrijen. Tafeltennisvereniging Tavenu is aanwezig om met de kinderen te gaan tafeltennissen. Verder gaan de kids lekker met dansen aan de slag. Deze activiteit is voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Op beide dagen krijgen de kinderen een leuke bidon van Evides. Water drinken is immers lekker en gezond!

Beide dagen is de Sport Carrousel van 10.00 -11.30 uur. Kinderen kunnen gratis meedoen, maar moeten zich wel van tevoren opgeven. Dat kan via www.hoekschewaardactief.nl/activiteiten. Op de website is meer informatie te vinden over de Sport Carrousel en natuurlijk ook over de andere sportieve en culturele activiteiten in de Hoeksche Waard.