Kerstnachtdiensten in de Poort op Kerstavond

0
291

Op zaterdagavond 24 december zullen er twee Kerstnachtdiensten worden gehouden in het kerkgebouw De Poort van de Evangelische Gemeente Hoekschewaard in Oud-Beijerland. In een intieme Kerstsfeer zullen we met elkaar Kerst groots vieren. Er zullen 2 identieke diensten zijn. De eerste dienst is om 19:00 uur en de tweede dienst is om 21:30 uur. We willen u van harte uitnodigen om Kerst met ons te vieren.


We hopen ook u te mogen verwelkomen! De toegang is gratis. Wel dient u tijdig voor één van de diensten te reserveren  via de website www.eghw.nl zodat u verzekerd bent van een plaats. Nodig ook anderen in uw omgeving uit om te komen!

Live-webstreaming
Kunt u deze avond niet komen maar wilt u de Kerstnachtdiensten wel live volgen? Dat kan, want via de website www.eghw.nl kunt u ook dit jaar live meekijken en de dienst meebeleven. Dit zal op dezelfde tijd zijn als de diensten.