Bijzonder dineren op Tiengemeten: Dit populaire evenement Tasty Tiengemeten is terug!

0
294
Herberg Tiengemeten - Foto PR

Hoera! Vorig jaar was Tasty Tiengemeten stijf uitverkocht, maar er zijn nieuwe data voor dé dineravond op het mini-eiland vlak onder Rotterdam. Boek nu je ticket en bereid je voor op een fantastisch driegangenmenu op een avontuurlijke locatie in de natuur, met als (extra) toetje een muziek- of comedyshow.

Tijdens een van de vorige edities waren we zelf te gast en mán, wat was dat een heerlijk avondje. Geloof ons: dit wil je. En je gaat ’t niet snel vergeten ook. Tasty Tiengemeten combineert zo’n beetje alles wat het leven leuk maakt: eten, drinken, natuur, avontuur, lekkere muziek en goede grappen.

Romantische lichtwandeling

Het verbaast ons dan ook niets dat de eerste reeks zo snel uitverkocht. Wil je het deze keer zelf meemaken? Dan tippen we je om gauw kaartjes te reserveren. De kosten vallen alles mee, als je kijkt wat je ervoor terugkrijgt. Een ticket kost 65 euro en is inclusief vervoer per pont, driegangenmenu, optreden en romantische lichtwandeling terug naar het pontje. Deze wandeling, waarbij je geheid dieren en bijzondere vogels spot, duurt zo’n 25 minuten.

Kies je vermaak

Terwijl jouw avontuur begint op de pont, bereidt de chef een driegangen-verrassingsmenu voor je, met seizoensgebonden producten en kruiden van het eiland. Je kiest zelf voor het soort vermaak: op sommige avonden is er livemuziek – van romantische singer-songwriter-liedjes tot uitbundige voetjes-van-de-vloer-muziek. Andere avonden staan in het teken van comedy, in samenwerking met de Rotterdamse Comedy Club Haug. In de agenda zie je wat je wanneer kunt verwachten.

Handig om te weten

De nieuwe reeks Tasty Tiengemeten start op 27 januari 2023 en loopt door tot maart. Het concept is hetzelfde als tijdens de eerdere edities; de optredens en het menu zijn nieuw. En wil je blijven logeren op het eiland? Je kunt ook een arrangement met hotelkamer of knusse ‘dome’ boeken.

Grijp je onverhoopt mis of komen de data niet goed uit? Vanaf april wordt weer een nieuwe reeks dineravonden georganiseerd. Ook dan kun je je uitje verlengen door te overnachten in het hotel óf op de glamping.