Zaterdag 20 mei: Brocante Markt Klein Frankrijk op het Recreatieoord Binnenmaas

0
218

De inschrijving voor de 11e editie van de Brocante Markt Klein Frankrijk is weer van start gegaan.Deze vindt plaats op zaterdag 20 mei 2023 van 9:00 tot 17:00 uur op Recreatieoord Binnenmaas te Mijnsheerenland. Er is ruimte voor ± 200 deelnemers.

Aanmelden kan sinds 1 februari via het inschrijfformulier op de website: https://www.brocantemarktkleinfrankrijk.nl/.Het wordt weer een grote, gezellige Brocante Markt in Franse stijl met de mooiste schatten en unieke vondsten.

Er is live muziek en diverse Foodtrucks zorgen voor een hapje en een drankje.De organisatie verwacht ook dit keer veel enthousiaste deelnemers en een leuk publiek.

Let op: Dit weekend is de Heinenoordtunnel richting Bergen op Zoom afgesloten. Meer hierover lees je hier