Toost foodtruck festival keert terug naar Oud-Beijerland

0
89

Het lekkerste reizende festival van het jaar komt weer naar Oud-Beijerland! In de week van vrijdag 23 juni tot en met zondag 25 juni strijkt de TOOST-karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid neer in het Laningpark. Het terrein is vrijdag van 16:00 tot 00:00 uur, zaterdag van 13:00 tot 00:00 en zondag van 13:00 tot 21:00 uur geopend en de toegang is gratis!

TOOST FESTIVAL

TOOST is meer dan een foodtruckfestival alleen. Vanaf het moment dat de keukens vrijdag hun vuur opstoken tot zondag de zon ondergaat volgt een driedaags programma met 15 foodtrucks die je doen watertanden. Naast een ruim aanbod bij de bar vermaak je je op TOOST ook met een volle muziek line-up op het rollende podium en de kids-corner met het hele weekend door een speels programma met Circus snor, creatieve knutsel workshops en nog veel meer.

HET ROLLENDE PODIUM

Elke dag is er muziek op het rollende podium van TOOST. Op vrijdag en zaterdag hebben wij vanaf 19:00 een DJ die de lekkerste nummertjes draait. Zaterdag overdag kan je genieten van diverse live bandjes. Op de zondag reist de levende jukebox De Muziek-Caravan met ons mee.

  • DATUM:         vr 23 t/m zo 25 juni 2023
  • TIJDEN:         vr 16:00 – 00:00u | za 13:00 – 00:00u | zo 13:00 – 21:00u
  • PLAATS:        Laningpark, Hoeksche Waard
  • TOEGANG:    Gratis!