De band MôtWat viert tienjarig bestaan.

0
222
Oud-Beijerland – Op vrijdag 31 maart, viert MôtWat het tienjarig bestaan van de band in de huiskamer van De Open Hof. De toegang is gratis en iedereen is 20:00 uur van harte welkom.

MOT WAT bestaat uit 5 enthousiaste mannen die Nederpop met een knipoog maken; Lekker in het gehoor liggende muziek geserveerd met humor en een stevige bluessaus. Met hun NEDERLANDSTALIGE teksten vertellen ze herkenbare verhalen die uit het leven gegrepen zijn.
 
Hun muziek is toegankelijk, ze betrekken het publiek bij hun optredens en passen zich moeiteloos aan.Van akoestische huiskamer sessies, kleine theaters tot grote podia, MOTWAT voelt zich overal thuis. Met meer dan 180 optredens op kleinere en grote podia, hebben de heren van Mot Wat de afgelopen 10 jaar hun sporen verdiend in het live circuit. Hun derde album is inmiddels uit met de titel: DAT KOMT NOOIT GOED. (Spotify en Apple Music).
 
Afgelopen jaren speelde ze nog voor de tweede maal op Big Rivers Dordrecht en waren ze de eerste Nederlandstalige band die ooit speelde op Brielle Blues. In 2017 wonnen ze bovendien de RABOcultuurprijs.
 
MotWat bestaat uit:
Marinus Verschoor – PIANO/ZANG, Stephan van Rijt -BASGITAAR, Ad Boender -DRUMS, Leen Baars -HARMONICA/ZANG Mike Vuijk – GITAAR
 
Toegangsprijs: n.v.t.
 
Overige informatie:
 
Huiskamer van De Open Hof
Willem van Vlietstraat 2a
3262 GM Oud-Beijerland