Tour langs de boer, het leukste dagje uit in de Hoeksche Waard op Hemelvaartsdag

0
225

Op 7 verschillende locaties worden super leuke, sportieve en leerzame activiteiten georganiseerd voor kinderen. Deze locaties noemen we tourkaartdeelnemers. Je kunt mee doen aan al deze activiteiten door een tourkaart te kopen via de nieuwe website  www.tourlangsdeboer-hw.nl. De tourkaart kost € 5,00 per kind. Met je bestelde tourkaart kun je starten op een locatie naar keuze.

Tour langs de boer 2023 heeft een nieuwe opzet. Dit betekent ook een nieuwe website, waarop precies te lezen is, wat er waar te doen is. Zo kan iedere bezoeker zijn of haar favoriete belevingsuitje langs de unieke boerderijen, molens en museum zelf samenstellen.

Maar dit is nog niet alles. De nieuwe opzet betekent ook dat er nog extra locaties open zijn met nog meer leuke activiteiten. Boek een rondleiding bij Mariënhof/Weiderund of Hoeksche Chips, help met melken in een echte melkstal, speel een potje boerengolf of stap op de fiets o.l.v. een gids. Voor meer info: www.tourlangsdeboer-hw.nl

Bestel uw tourkaarten op tijd, er is een beperkt aanbod zodat we iedereen een leuke dag kunnen bezorgen. Op deze manier proberen we dit unieke evenement op Hemelvaartsdag in stand te houden voor jong en oud die graag de mooie boerenerven, boerderijwinkels,historische molens, chipsfabriek en natuurlijk het Museum Hoeksche Waard willen bezoeken.

Van 10.00 tot 16.00 uur ben je welkom op alle locaties!

Graag tot ziens op Hemelvaartsdag!