Zaterdag 24 juni Korenfestival Hoeksche Waard

0
227

De apparatuur is besteld, de poster hangt, de hekken staan klaar en het rooster is ingevuld. Tijdens het Korenfestival Hoeksche Waard 2023 laten op zaterdag 24 juni 30 koren horen wat ze het liefst doen, het zingen van mooie, leuke, ontroerende, bijzondere, oude en nieuwe liedjes en muziekstukken. Vanaf 12 uur zijn ze te zien en horen op 6 plekken in het centrum van Oud-Beijerland.

Daarnaast staat op de Oost- Voorstraat een kunstmarkt met kunstenaars die meedoen met het project  Present.Je.Kunst en zijn er afgeschreven boeken te koop van de bibliotheek. Dit jaar sluit het festival groots af met een miniconcert van de Bazuin waarbij Popkoor PopUp en zanggroep Leff een paar muziekstukken meezingen. Iedereen is welkom om ook lekker mee te zingen vanaf 17.00 uur aan de Havendam. Een vol programma dus. Wil je weten welke koren er komen zingen? Kijk dan op www.korenfestivalhw.nl voor alle informatie.