Hoeksche Borrel op 28 Oktober 2023 in de Koningshoeve Klaaswaal

0
239

Een We go Back in Time borrel met muziek uit de jaren 80, 90 & 2000. Dat klinkt toch als een geweldig feest met een avond vol onvergetelijke herinneringen?
De eerste editie was een groot succes en binnen no time uitverkocht, dus nu bundelen Rutger en Yvette opnieuw hun krachten om jou een nog betere ervaring te bezorgen.

Ons motto, waar jullie vast heel blij van worden: voor de Hoeksche Waarder, door de Hoeksche Waarder.Dit evenement is speciaal ontworpen voor iedereen die de 30 is gepasseerd en al lang heeft uitgekeken naar een feest als dit.Het wordt een avond vol energie, nostalgie en natuurlijk geweldige muziek.

Op het podium hebben we de fantastische band Laugh Out Loud, die alles speelt wat je vraagt.Van ABBA tot ZZ Top en alles daartussenin. Ze zullen je meenemen op een muzikale reis door de iconische hits van de jaren 80, 90 en 2000.Maar dat is nog niet alles – we hebben ook meerdere geweldige DJ’s die zorgen voor een onvergetelijke mix van hits uit die gouden tijdperken.

Haal snel je Early Bird-tickets in huis, want deze vliegen de deur uit! Mis deze kans niet om herinneringen op te halen, oude vrienden te ontmoeten en te dansen op de favoriete hits van vroeger. Dit wordt een feest dat je niet wilt missen!

En dan nog gekker!! Wij geloven in het teruggeven aan de gemeenschap die ons heeft gesteund. Daarom gaat er per verkocht kaartje €2.50 naar een goed doel binnen de Hoeksche Waard. Dansen terwijl je iets goeds doet voor anderen, dat is pas een win-win situatie!

???? Nodig al je vrienden & collega’s uit en zet 28 Oktober in je agenda.

 De locatie is deze keer weer de Koningshoeve in Klaaswaal. Een waanzinnige evenementenhal, centraal gelegen in de Hoeksche Waard.

Tickets Facebook: https://eventix.shop/z239q5wx

Tickets Instagram: https://eventix.shop/r3tqd8z7

Pagina: https://www.facebook.com/Hoekscheborrel

Evenement: https://fb.me/e/8sQuWOgXs