Theater Ludiek organiseert: Muziek aan de Kaai

0
131

Na het grote succes van september 2022, organiseert Theater Ludiek opnieuw Muziek aan de Kaai.

Op vrijdagavond 19 januari maken we met onze bezoekers een verrassende muzikale wandeling met een variëteit aan optredens langs 4 (binnen)locaties aan de Kaai in Strijen. De start én afsluiting van deze muzikale wandeling is in Ludiek. Maximaal 40 bezoekers worden tussen half 8 en 8 uur verwelkomd met koffie en thee. Om kwart over 8 vertrekken groepjes van 10 personen naar de verschillende locaties waar optredens plaatsvinden van een verscheidenheid aan musici. Bij het samenstellen van het programma is geprobeerd zoveel mogelijk muziekstijlen aan bod te laten komen.

Na vier optredens van een half uur vindt de afsluiting plaats in Ludiek, waar een lekker drankje en hapje klaarstaan. We hopen dat na afloop ook alle muzikanten nog even blijven voor een leuke jamsessie….?

Op de route de volgende optredens……

 

  • Red Curls & Blue Notes:

Drie muziekvrienden doen waar ze zelf de meeste lol uit halen….lekker nummers spelen die hen raken, boeien én bovendien de wereld een beetje mooier kleuren. Tijdens Muziek aan de Kaai spelen ze songs uit het programma De Lizzious, een ode aan jazzzangeres Lizz Wright. In haar muziek hoor je de roots en gospel, de liefde voor jazz en blues en de invloeden van country, folk en zelfs pop. Ze beloven de bezoeker een optreden vol ritme!!!

  • De Verbinders:

De Verbinders, het muziekduo Erik en Mariëtte, die als ‘stel’ al 20 jaar samen muziek maken. Zij verbinden door hun muziek en zetten op die manier een mooie sfeer neer. Zij spelen hits van de jaren 70 tot nu. Muziek die dicht bij henzelf ligt. Qua muziekgenres spelen ze vrijwel alles: van een mix van fijne luisternummers tot vrolijk en van funk tot jazzy!

  • Wereldmuziekband Sjarm

Een inspirerende band met enthousiaste muzikanten die zeer diverse soorten wereldmuziek ten gehore brengen. Zij spelen composities uit diverse landen, waaronder Portugal, Griekenland, Arabië, Rusland en Brazilië.

Sjarm brengt je tijdens hun optreden in vele uithoeken van de wereld!

  • Aart den Ouden & Patricia Hoogenboezem

Aart den Ouden is bespeler van het unieke Knipscheerorgel uit 1844 van de kerk aan het Spui. Hij zal de grote verscheidenheid van klankkleuren, waarover dit monumentale orgel met 1300 pijpen (!!!) beschikt, laten horen. Je zou denken: een orgel met zóveel pijpen, hoe kan 1 pijp cq dwarsfluit daar nog tegenop? Patricia (dwarsfluit) en Aart (organist) laten de bezoeker met het spelen van toegankelijke licht klassieke muziek ervaren dat het Knipscheerorgel uit 1844 en 1 fluit heel mooi samengaan!

Reserveer snel, er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar voor deze unieke muzikale wandeling. Tickets via: www.ludiek.nl/agenda