MaasMuziek meets NLS Klaaswaal in de gereformeerde kerk van Puttershoek

0
71

Tijdens deze editie van MaasMuziek Meets verwelkomt het harmonieorkest van MaasMuziek de muzikanten van het Klaaswaals Symfonisch Blaasorkest (KSB) van NLS uit Klaaswaal. Een primeur voor beide orkesten, want het is de eerste keer dat deze orkesten uit de Hoeksche Waards samen een concert geven. Het werd dus hoog tijd!

Het harmonieorkest van MaasMuziek staat dit concert o.l.v. Truus Migchielsen en het KSB o.l.v. Niels Verbeek. MaasMuziek en NLS samen, dat betekent een avond met mooie muziek en een concert dat u niet wilt missen!

  • De entree is slechts EUR 7,50 en het kaartje is die avond aan de deur te verkrijgen.
  • Locatie: Gereformeerde Kerk, Rembrandtstraat 1, Puttershoek
  • Zaal open: 19.00 uur
  • Aanvang concert: 19.45 uur