Toneelgroep ” Alles Waard” speelt op 16 en 23 maart ” Huisje aan zee” in het verenigingsgebouw in Mookhoek

0
48

Toneelgroep ” Alles Waard”  speelt op 16 en 23 maart ” Huisje aan zee” in het verenigingsgebouw in Mookhoek.Het is een klucht in 3 bedrijven geschreven door Henk Roede.

“Huisje aan zee”  speelt zich af in een vakantiepark, wat dan wel of niet helemaal aan zee ligt. Jaap en Ellen hebben hier een huisje geboekt, alleen heeft Jaap dit via een erg voordelige site gedaan en daar de kleine lettertjes vergeten te lezen. Het vier persoonshuisje moet namelijk gedeeld worden met andere vakantiegangers.
Thomas en Fiona hebben zich al gesetteld in het huisje en ze hebben er totaal geen moeite mee om dit te delen met Jaap en Ellen. Jaap komt er al snel achter dat Thomas en Fiona sowieso wel erg van delen houden. Ze hebben een open relatie en hebben afgesproken het weekend samen door te brengen met een ander stel, dat in het huisje naast het van hen zit. Samen met dit stel een huisje delen ging helaas niet, omdat dat stel hun van niets wetende schoonmoeder mee hebben genomen.
Voor Jaap gaat er een wereld open, Ellen kijkt het met vol afgrijzen aan. Dit is niet het leven waar haar dominee elke zondag over preekt. Maar wat toevallig dan toch dat de dominee en zijn vrouw ook een huisje hebben op dit park, waardoor Ellen met haar geestelijke nood bij de juiste persoon terecht kan, of toch niet? Is die dominee wel zo geestelijk en degelijk als Ellen denkt?

Dat belooft weer 2 avonden krom liggen van het lachen!

De kaarten zijn te koop via onze website www.toneelgroepalleswaard.nl