Feesttijd voor tieners: Nablijven in de Koningshoeve op 29 maart!

0
45

Op 29 maart vindt er een splinternieuw tienerfeest plaats in de Koningshoeve in Klaaswaal. Het feest heet Nablijven en is speciaal voor de jeugd tussen de 12 t/m 16 jaar.

In 2021 sloot evenementen centrum Alcazar en sinds dien is er weinig te beleven in de Hoeksche Waard voor tieners. Dat komt doordat het grootste deel van de georganiseerde evenementen in de Hoeksche Waard 18+ is. Tieners mogen hier niet naar binnen en vallen door het niet organiseren van tiener evenementen in een leegte.

Waar met Thuisblijven en Bangers Only de jongeren van 18+ het afgelopen jaar al steeds meer evenementen op het eiland kunnen bezoeken, is het nu tijd voor de tieners. De gemeente begrijpt het belang van sociale ontwikkeling voor tieners en zette zich daarom samen met Alex van Hooven in om dit speciale evenement te organiseren.

Samen hebben ze hun uiterste best gedaan om Nablijven tot een kwalitatief hoogstaand evenement te maken. Dat betekent dat het evenement voorzien is van goede techniek en dat er fantastische Dj’s en MC’s zijn benaderd om de hele zaal te laten feesten . Een kaartje voor Nablijven kost €10 en het evenement duurt van 20:00 tot 0:00.

Kom jij ook feesten in de nablijfklas? Bestel hier je kaartje!