Nautische kofferbakverkoop bij de WSV Strijensas op zaterdag 1 juni

0
2

De Watersportvereniging Strijensas organiseert in samenwerking met Jachthaven Strijensas en restaurant De Batterij een feestelijke nautisch kofferbakverkoop op het haventerrein aan de Sassedijk, op zaterdag 1 juni, van 15:00 – 17:00. Watersporters zullen er hun overtallige spullen aanbieden. Heeft  u ook nog bruikbare nautische artikelen zoals zeilen, reddingsvesten, touwwerk, scheepselectronica, ankers, of andere overtollige bootuitrusting in kasten, laden of in uw garage liggen, breng die dan naar Strijensas om ze ter plekke aan te bieden.

Aspirant verkopers kunnen zich aanmelden tot uiterlijk woensdag 29 mei via een mailtje aan de secretaris van de Watersportvereniging Strijensas : [email protected] . Hebt u niets aan te bieden, maar lijkt u dit een leuke gelegenheid om de haven te bezoeken en wellicht uw slag te slaan bij de verkoop dan bent u van harte welkom, zonder nadere aanmelding. Dit evenement zal feestelijk omlijst worden met live muziek. De toegang is gratis en bezoekers zijn van harte welkom !