Vakantieworkshops op Landgoed de Peerdegaerdt

0
893
Jaaaa, het is alweer bijna voorjaarsvakantie. Tijd om lekker naar buiten te gaan en te genieten van dieren en de natuur. Tijd voor avontuur! De hoogste tijd dus, voor de leukste vakantieworkshops op Landgoed de Peerdegaerdt.

Wij hebben er zin in en hebben maar liefst vier hele leuke dingen voor je op het programma staan. Of je nu van dieren houdt, van met plantjes bezig zijn of gewoon van stoer een vuurtje stoken… alle kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn van harte welkom!
? Workshop ‘Varkens Knuffelen’ – Maandag 28 februari, 13:00 – 15:00 uur
Knuffel, borstel en masseer superlieve knuffelvarkens Ginger & Knor. Als je eenmaal begint wil je niet meer stoppen. En als dank krijg je een luid geknor!
? Workshop ‘Paardentaal’ – Dinsdag 1 maart, 14:00 – 16:00 uur
Gek op paarden? Kom dan helpen bij de verzorging en leer alles over paardentaal!
? Workshop ‘Broodjes bakken en vuurtje stoken’ – Woensdag 2 maart, 14:00 – 16:00 uur
Ga op ontdekkingstocht over het landgoed en verzamel de beste takken voor een prachtig kampvuur om de lekkerste broodjes te bakken!
? Workshop ‘Boerderijdag’ – Donderdag 3 maart, 13:00 – 15:00 uur
Kom op ontdekkingstocht over het landgoed en ontmoet alle dieren. Leer alles over ze en help ze voeren, verzorgen en borstelen. Natuurlijk mag er ook geknuffeld worden!
Prijs is vanaf €17,50 per deelname inclusief Peerdegaerdts sapje van eigen appels en peren & ontbijtkoek. Ga voor meer informatie & het bestellen van kaartjes naar www.peerdegaerdt.nl/vakantieworkshops.