Sport Carrousel Hoeksche Waard Actief in de voorjaarsvakantie

0
931

In de voorjaarsvakantie zijn er weer genoeg activiteiten te doen in de Hoeksche Waard. Sportactiviteiten, actief in de natuur en genieten van een voorstelling, alles is mogelijk in de vakantie. Hoeksche Waard Actief heeft een overzicht gemaakt van de activiteiten in de vakantie, waaronder de Sport Carrousel. 

De Sport Carrousel is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar om kennis te maken met verschillende sporten. Op twee verschillende plekken in de Hoeksche Waard wordt de Sport Carrousel aangeboden. Op woensdag 2 maart vindt de eerste Sport Carrousel plaats, namelijk in Heinenoord. In sporthal de Tienvoet zal Lisa Lotte Dance and Events een dansworkshop aanbieden en geeft HC de Hoeksche Waard een hockey clinic. Een dag later, op donderdag 3 maart zal de Sport Carrousel plaatsvinden in Maasdam, waar Badminton Smashing Maasdam een badmintonclinic verzorgd. Ook zal handbal een onderdeel zijn in sporthal Duyvesteyn. 

Kinderen kunnen gratis meedoen, maar moeten zich wel van tevoren opgeven. Dat kan via www.hoekschewaardactief.nl/activiteiten. Op de website is meer informatie te vinden over de Sport Carrousel en uiteraard ook over de overige activiteiten die plaatsvinden in de Hoeksche Waard, aangeboden door partners van Hoeksche Waard Actief.