Herensoos De Drie Lelies in Puttershoek op maandag 11 april

0
720

Maandag 11 april is er van 14.00 uur tot 16.00 uur weer een bijeenkomst van Herensoos De Drie Lelies gepland in activiteitencentrum De Drie Lelies, Narvikstraat 1 in Puttershoek. U bent van harte welkom voor een kopje koffie, een goed gesprek en af en toe wordt er een lezing, presentatie of excursie georganiseerd.

Aanstaande maandag zal er iemand vanuit de eigen gelederen van de Herensoos bijzondere verhalen vertellen over Puttershoek en het recente verleden met als titel: “Aan de oevers van Oude Maas, Lorregat en Boezemvliet”. Nieuwsgierig geworden, kom gezellig op de koffie! De bijeenkomsten van de Herensoos zijn elke 2e maandag van de maand. Aanmelden van tevoren is niet nodig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bianca den Ouden van Welzijn Hoeksche Waard: 06-45653886 of mailen naar: [email protected]

Zie ook: www.welzijnhoekschewaard.nl/activiteiten

4