Nog enkele plaatsen vrij voor 31e Oeverloop op 19, 20 en 21 augustus a.s

0
411
Foto HWL

Hoeksche Waard – Van vrijdag 19 t/m zondag 21 augustus 2022 organiseert het Hoeksche Waards Landschap de 31e Oeverloop van de Hoeksche Waard. In drie dagen lopen we in totaal bijna 90 kilometer langs de oevers van de Hoeksche Waard (Oud-Beijerland (NBC Klein Profijt)  – Strijensas; Strijensas- Nieuwendijk; Nieuwendijk-Klein Profijt).

De kosten voor deze drie dagen zijn € 80,00 voor leden van het HWL en € 90,00 voor niet-leden. Voor de jeugdigen onder de 16 jaar is deelname gratis. Dit is inclusief drie lunches, diner op vrijdag en zaterdag en dagelijks busvervoer van en naar NBC Klein Profijt.

Om het nog avontuurlijker te maken kan je desgewenst overnachten in je eigen tentje bij Natuurbezoekerscentrum Klein Profijt aan de Oude Maas. Eenvoudig sanitair is aanwezig en voor de kampeerders wordt een ontbijt verzorgd.

Je kunt je aanmelden door zo spoedig mogelijk het totale bedrag voor het aantal deelnemer (s) over te maken op IBAN nummer NL98 INGB 0009 0899 69  t.n.v. Ver. Beh v Natuur, Landsch en Dorpssch Hoeksche Waard. Vermeld daarbij “Oeverloop”, naam en voornaam en adres. Betalen geldt als deelname (tot en met 75 deelnemers). Er volgt een bevestiging.

Om je aanmelding compleet te maken verzoeken we u een e-mail te sturen aan [email protected]met de volgende gegevens:

  • laatste 4 cijfers gebruikt banknummer
  • naam of namen van deelnemer (s) waarvoor betaald is
  • adres met postcod
  • telefoonnummer
  • kamperen ja /nee;
  • vegetariër ja/nee