Proeven van kunst en muziek

0
93

Op 11 juni a.s. organiseert Soroptimistclub Hoeksche Waard/IJsselmonde het evenement “proeven van kunst en muziek”.  De opbrengst gaat onder andere naar het Borstcentrum Zuid Holland Zuid.

Het evenement start met een theaterstuk over het leven van Alma Mahler. De tekst, geschreven en verteld door Hanneke le Clercq omvat verschillende perioden uit het leven van Alma Mahler en wordt omlijst met muziek van o.a. Alma Mahler en haar echtgenoot Gustav Mahler.

De musici zijn: Mariët Kaasschieter sopraan, Jasper le Clercq viool en Barbera Winkel piano.

Aansluitend bieden we een uitgebreide borrel aan met heerlijk wijnen van Vino d’Amigo en bijpassende happen. Er is tevens gelegenheid om kunst te bekijken en te kopen.

De Soroptimisten vormen internationaal de grootste serviceorganisatie van vakvrouwen ter wereld. Zij zetten zich wereldwijd in voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en meisjes in het bijzonder.

De Soroptimisten begroeten u graag op 11 juni vanaf 15.00 uur in de Dorpskerk van Westmaas! Kaarten à € 50,00 per stuk (inclusief de voorstelling, 2 glazen wijn en heerlijke happen) zijn te bestellen via: [email protected].