Tweede Hoeksche Waardse Bijenmarkt op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei

0
97

HOEKSCHE WAARD – Op 26 mei organiseert de Imkersvereniging Hoeksche Waard de tweede Hoeksche Waardse Bijenmarkt. We organiseren deze markt op een prachtige locatie aan de Volgerlandseweg 4 in Numansdorp.

Het is mogelijk om tijdens je bezoek een kijkje te nemen in de prachtige tuin waar de markt wordt gehouden. De mooi bloemperken, leuke hoekjes en een enorme volière met bijzondere vogels zijn zeker de moeite van het bekijken waard! Ook aan de kinderen is gedacht. Er is in de tuin een kleine speeltuin aanwezig. Daar kunnen kinderen zich ook laten schminken door een professionele schminker.

Op de markt staan kramen met bijenproducten, zoals verschillende soorten honing en staat er iemand met bijenkorven. Ook zijn er kramen met planten, die goed zijn voor bijen.Daarnaast zijn er natuurlijke en ambachtelijke producten, zoals jams, sambal, mooi houtbrandwerk met bijenfiguren, glaswerk en edelstenen en sieraden.

De markt duurt van 10 uur tot 16 uur en de toegang is gratis. Kom op de fiets. Als je met de auto komt, parkeren kan bij de buren op nummer 6, volg daarvoor de borden.

De Bijenmarkt is onderdeel van Tour langs de Boer. Bezoek ook de andere locaties en bekijk hier de info over Toer langs de Boer.