Donderdagavond 30 juni NBC Klein Profijt Nationale nachtvlindernacht

0
49
Foto HWL

De werkgroep vlinders en libellen nodigt alle geïnteresseerden van harte uit op donderdagavond 30 juni vanaf 22.00 uur (zonsondergang) in de tuin achter natuurbezoekerscentrum Klein Profijt, Zalmpad 11 te Oud-Beijerland om deel te nemen aan de nationale nachtvlindernacht.

De werkgroep lokt nachtvlinders door middel van het smeren van stroop op de bomen en een lichtscherm met UV-lamp. De leden van de werkgroep kunnen precies vertellen om welke nachtvlinders het gaat, hoe zeldzaam ze zijn, hoe ze leven etc.

Deelname is gratis en aanmelding is niet nodig.

NB. Bij regen gaat het niet door!

De nationale nachtvlindernacht is een initiatief van de vlinderstichting. Meer info: https://www.vlinderstichting.nl/nachtvlindernacht/