Vakantie Bijbel Week Nieuw-Beijerland in augustus

0
608
Foto PR

Nieuw-Beijerland – De VakantieBijbelWeek in Nieuw-Beijerland vindt dit jaar plaats van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 augustus. Op het terrein van voetbalvereniging NBSVV zijn er diverse activiteiten voor jong en oud en zowel overdag als ‘s avonds. Het is nog tot 1 augustus mogelijk in te schrijven voor de verschillende activiteiten.

De week start met een sing-in op dinsdagavond om 19.00 uur. Het ochtendprogramma voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar start op de woensdag. Binnen het thema Alles Andersom gaan zij onder andere zingen, knutselen en meedoen met een sketch en de escaperoom. Voor (oudere) kinderen en volwassenen vindt er op woensdagavond een voetbaltoernooi plaats en op donderdagavond een familievoorstelling. Ook dit jaar is er ter afsluiting van de VakantieBijbelWeek op vrijdagavond het jaarlijkse dorpsbuffet onder het motto: schuif maar aan.

Online aanmelden

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 augustus en alleen online via tinyurl.com/4tym7hhk. Meer informatie over de activiteiten is te verkrijgen via Facebook (@tentweek), e-mail [email protected] of via 06 10 90 56 48.