Het Beijerlands filmhuis gaat weer van start

0
653

Oud-Beijerland – Op Vrijdag 12 augustus gaan de deuren van het Beijers filmhuis weer open voor filmliefhebbers en mensen die een avondje uit willen. Zoals bekend bij de vaste bezoekers biedt het filmhuis een podium voor films die vooral in de bioscopen zijn gedraaid. Geen grote actiefilms, maar wat meer maatschappelijk verantwoorde titels.

We proberen ieder jaar een afwisselend programma samen te stellen met populaire en minder bekende films, voor jonger en ouder publiek. Dat doen we vooral voor mensen die het niet fijn vinden ’s avonds nog naar de stad te gaan, maar lekker in hun eigen omgeving iets leuks op cultureel gebied willen doen. Ook mensen die niet meer zelf kunnen of durven autorijden, willen vaak graag in eigen omgeving toch iets leuks ondernemen. Ze ontmoeten hier anderen die van dezelfde dingen houden en dat maakt hun wereld net iets groter.

De filmavonden vinden plaats op de tweede vrijdag van de maanden augustus t/m mei in de grote zaal van de Up-Social club in het centrum van Oud-Beijerland. De avonden worden georganiseerd en verzorgd door vrijwilligers die soms al jaren betrokken zijn bij het Beijers Filmhuis en die u graag opnieuw verwelkomen.

De films worden vertoond op een groot scherm met goede geluidskwaliteit. Tijdens de filmavonden ontmoet men elkaar; er is vooraf, in de pauze en na afloop gelegenheid tot een gesprek en eventueel een consumptie.

 

Wanneer: Vrijdag 12 augustus

Aanvang: 20:00 uur (19:30 uur zaal open)

Locatie: Bijl 1, 3262 JA Oud-Beijerland (Up social club, voorheen Bijlschool)

Kosten: 7 euro per ticket

Contact: 088-7308900