Open archief Historische Vereniging ‘s-Gravendeel met foto’s over de Smidsweg

0
418
Woningen aan de Smidsweg - Foto PR

De ’s-Gravendeelse Historische Vereniging houdt weer open huis. Het verenigingsgebouw is voor iedereen die van geschiedenis houdt gratis te bezoeken op zaterdagmorgen 6 augustus van half tien tot twaalf uur. Het thema van de doorlopende fotopresentatie, deze ochtend is ‘’s-Gravendeel en de Smidsweg”.

Behalve kijken naar de interessante oude foto’s over dit onderwerp is iedereen ook welkom om vragen te stellen over zijn of haar voorouders, straten, gebouwen, vlas, oorlog of watersnood. Over alle onderwerpen heeft de historische vereniging wel een verzameling aangelegd. Tienduizenden foto’s zijn digitaal te bekijken en afdrukken kunnen besteld worden. Het verenigingsonderkomen van de HVG is te vinden aan het Nestpad 6 (naast het NLS-gebouw)