Duo Duin & Berg, een niet alledaagse reis langs Zuid-Afrikaanse muziek, beelden en poëzie in Ludiek

0
311
Foto PR

Strijen – Het programma ‘Een muzikale reis’ is een gevarieerd programma met gedichten van bekende Zuid-Afrikaanse dichters, op muziek gezet door Pieter de Villiers en Yolande van den Berg, omlijst met prachtige natuurfoto’s via de beamer. Gelske van der Duin (alt) zingt deze liederen onder pianobegeleiding van Yolande van den Berg.

Gelske van der Duin is afgestudeerd aan het conservatorium als klassiek zangeres en heeft een uitgebreide lespraktijk in Den Haag. Daarnaast treedt zij regelmatig op als soliste.

Yolande van den Berg is afgestudeerd aan het conservatorium (hoofdvak piano) en geeft sinds 2008 met veel plezier les in haar bloeiende pianolespraktijk in Barendrecht. In 2012 heeft zij een CD ‘Gedig vir jou’ uitgebracht met door haar gecomponeerde toonzettingen van bekende Zuid-Afrikaanse dichters, zoals Elisabeth Eybers, Ernst van Heerden en Elrika van der Walt.

Hou je van klassieke muziek en mooie poëzie, kom dan naar deze muzikale en literaire avond in het intiem theater Ludiek. Het aantal zitplaatsen is beperkt, reserveer dus snel. Tickets reserveren via: www.ludiek.nl/agenda.