32e Oeverloop Hoeksche Waard 18, 19 en 20 augustus 2023

0
208

De werkgroep Oeverloop van de vereniging Hoekschewaards Landschap HWL) organiseert op 18, 19 en 20 augustus 2023 voor de 32e keer weer de Oeverloop. Vanaf nu kan je je weer inschrijven voor dit evenement .

De Oeverloop is een pittige driedaagse natuurwandeling waar circa 28 kilometer per dag wordt gelopen. Het uitgangspunt is Natuurbezoekerscentrum Klein Profijt  in Oud-Beijerland is waar we op vrijdag 18 augustus om 8.00 uur starten en op zondag 20 augustusom ca. 17.00 uur afsluiten. Een bus brengt je elke dag naar het vertrekpunt en/of terug naar Klein Profijt.

Het is de bedoeling dat op alle dagen wordt gelopen! Het verdient aanbeveling om als voorbereiding een paar forse wandelingen te maken, ook over onverhard terrein. Er wordt een redelijk tempo gelopen en over een aantal hekken geklommen!

Het doel is genieten van de mooie en vaak onbekende natuur langs de oevers van de Hoeksche Waard. Voor alle deelnemers aan de Oeverloop geldt natuurlijk dat je zorgt in goede loopconditie te zijn.

De deelnemerskosten voor deze drie dagen zijn 90 Euro voor leden van het HWL en 100 Euro voor niet-leden. Dit is inclusief drie lunches en een diner op vrijdag en zaterdag.

Voor de jeugdigen onder de 16 jaar is deelname gratis.

Overnachten kan eventueel in een eigen tentje bij Klein Profijt aan de Oude Maas.

 

Voor meer informatie over hoe in te schrijven vind je op de website van het HWL (https://HWL.nl) in de rubriek nieuws. Wees er snel bij want vol is vol!