Feestelijke opening seizoen vestzaktheater Ludiek met kunstwerken en gevarieerd liedjesprogramma

0
198
Theater Ludiek in Strijen kan niet wachten om weer een aantal mooie culturele activiteiten te organiseren in het intieme theatertje aan de Strijense Haven. Op 30/9 (avond) en 1/10 (matinee) wordt het seizoen geopend met de schilderijenexpositie van (oud-Strijenaar) Jos Crezée.

Aansluitend aan deze feestelijke opening kan het publiek genieten van mooie luisterliedjes door Lotje Kruithof en Jos Crezée met muzikale begeleiding van pianist Aart den Ouden.
In deze muzikale voorstelling brengen zij zowel luchtige als serieuze luisterliedjes van onder meer Annie M.G. Schmidt, Stef Bos, Jules de Corte, Herman van Veen, Frans Halsema, Sara Bareilles, Willeke Alberti en uit de musical Les Miserables. Een feest van herkenning voor de bezoekers.
Op zaterdag 30 september is de aanvangstijd 19.00 uur en op zondag 1 oktober (matinee) 15.00 uur.
Wil je deze opening én het liedjesprogramma niet missen, reserveer dan op tijd kaartjes via www.ludiek.nl/agenda. De toegang is deze keer gratis, reserveren is verplicht. Het aantal zitplaatsen is namelijk beperkt.
Graag tot ziens in Ludiek!