1500 lachende gezichten bij zonnige editie Wandel Feest Hoeksche Waard

0
84

Maar liefst 1500 wandelaars namen afgelopen zaterdag 16 september deel aan de tweede editie van Wandel Feest Hoeksche Waard. Onder zomerse omstandigheden werden de deelnemers dit jaar getrakteerd op een parcours vol (muzikale) verrassingen en een sfeervol finish feest bij de Kees Verkerkbaan in Puttershoek.

Bijzondere locaties en muzikale ondersteuning

Na het startschot van wethouder Paul Boogaard gingen de wandelaars van start over het uitgepijlde parcours van 25 km of 12,5 km. De deelnemers konden ook dit jaar een kijkje nemen bij molens, musea en boerderijen aan de route. Bij Korenmolen De Hoop, Ons Proeflokaal in Strijen, Hoeksch Vlees en Hoeksche Zuivel waren de gezellige stempelposten te vinden, waar deelnemers met deze zomerse temperaturen hun bidon konden vullen. De muziek onderweg zorgde ervoor dat iedereen met een grote glimlach over het parcours wandelde. Onder andere de Seutershotters uit ‘s Gravendeel, De Polderzangers en koor Waanzingig gaven acte de presence, ook was er een draaiorgel en straattheater aan het parcours te vinden. Nieuw dit jaar was een route van 2 km, die met veel plezier werd volbracht door zo’n 50 ouderen uit verzorgingstehuis ’t Huys te Hoecke in Puttershoek en cliënten van zorginstelling Cavent.

 

Op naar volgend jaar

Wandel Feest Hoeksche Waard was dit jaar met 1500 deelnemers volledig uitverkocht. We zijn ontzettend trots op alle positieve reacties van de deelnemers.” aldus Vincent van Heijningen, die samen met Kjeld van Dijk en Erwin Bouman verantwoordelijk was voor de organisatie. “We hebben met al onze vrijwilligers en enthousiaste locaties aan de route weer laten zien dat Wandel Feest Hoeksche Waard veel meer is dan een wandeling. We kijken dan ook uit naar een vervolg!”Want na twee uitverkochte edities worden de voorbereidingen voor een derde editie al getroffen. De nieuwe datum volgt spoedig via de socials en website van Wandel Feest Hoeksche Waard. Daar zijn nu al de foto’s van afgelopen editie te vinden, binnenkort volgt ook de aftermovie.

Foto Casper Streefkerk