Leer Robots van LEGO hoe ze moeten dansen in het Hoeksch MaakLokaal!

0
354
Foto BHW

Oud-Beijerland – Het Hoeksch MaakLokaal organiseert op woensdagmiddag 16 februari speciaal voor kinderen van 10 tot 14 jaar een workshop ‘Dansende Robot’. Maak kennis met het Hoeksch MaakLokaal in Oud-Beijerland en bouw en programmeer robots van LEGO Spike.

Bouw je eigen robot met LEGO Spike en programmeer deze om te laten dansen!

In deze workshop bouwen we eerst een basis robot die kan dansen, daarna gaan de deelnemers alleen of in groepjes verder om hun robot nog beter te laten dansen. Op het einde hebben we een hele dansgroep van robots en kinderen!

Het Hoeksch MaakLokaal is te vinden op Steenenstraat 24 Oud-Beijerland in de Lindenhoeve tegenover de Bibliotheek. De workshop is voor kinderen van 10 tot 14 jaar en duurt van 14.00 tot 15.00 uur. Kosten zijn € 2,00 voor plus leden, € 2,50 voor leden en € 3,00 voor niet-leden. Aanmelden kan via de site: www.bibliotheekhoekschewaard.nl

Elke woensdagmiddag organiseert het Hoeksch MaakLokaal verschillende workshops voor kinderen en tieners met LEGO Robots, de lasersnijder, 3D printer en nog veel meer! Kijk op www.bibliotheekhoekschewaard.nl voor actuele informatie.

De corona-richtlijnen worden gehanteerd.