Bouw je eigen dier of fossiel met de Lasersnijder in het Hoeksch MaakLokaal!

0
887

Oud-BeijerlandHet Hoeksch MaakLokaal organiseert op woensdagmiddag 23 februari een workshop Legpuzzel maken. Maak kennis met het Hoeksch MaakLokaal en de Lasersnijder en neem je puzzel mee naar huis.

Ben jij of ken jij een echte puzzelaar? Heb je ooit je eigen puzzel willen maken? Doe dan mee met deze workshop waar we van een zelfgemaakte tekening een legpuzzel maken.

In deze workshop gebruiken wij de LaserBox Lasersnijder om een tekening in een plankje hout te laten graferen. Hierna snijden we het plankje in puzzelstukjes en met een laagje verf is het klaar om mee naar huis te nemen en mee te puzzelen.

Het Hoeksch MaakLokaal is te vinden op Steenenstraat 24 Oud-Beijerland in de Lindenhoeve tegenover de Bibliotheek. De workshop is voor kinderen van 8 tot 18 jaar en duurt van 14.00 tot 15.00 uur. Kosten zijn € 2,00 voor plus leden, € 2,50 voor leden en € 3,00 voor niet-leden. Aanmelden kan via de site: www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda

Elke woensdagmiddag organiseert het Hoeksch MaakLokaal verschillende workshops voor kinderen en tieners met LEGO Robots, de lasersnijder, 3D printer en nog veel meer! Kijk op www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda voor actuele informatie.

 

De corona-richtlijnen worden gehanteerd.