Bouw je eigen dier of fossiel met de Lasersnijder in het Hoeksch MaakLokaal!

0
901

Oud-Beijerland Het Hoeksch MaakLokaal organiseert op woensdagmiddag 9 februari een workshop ‘Bouw een dier uit hout’. Maak kennis met het Hoeksch MaakLokaal en de Lasersnijder en neem de gemaakte creatie mee naar huis.

Voor de dierenvrienden en dino-enthousiasten heeft de bibliotheek een activiteit waar deelnemers uit hout, lijm en verf hun eigen dier of fossiel maken.

In deze workshop wordt de LaserBoxLasersnijder gebruikt om uit hout de losse onderdelen te snijden, die de deelnemers daarna kunnen verven en in elkaar kunnen zetten om een mooi 3 dimensionaal dier of fossiel te maken. De creaties mogen natuurlijk mee naar huis.

Het Hoeksch MaakLokaal is te vinden op Steenenstraat 24 Oud-Beijerland in de Lindenhoeve tegenover de Bibliotheek. De workshop is voor kinderen van 8 tot 18 jaar en duurt van 14.00 tot 15.00 uur. Kosten zijn 2,00 voor plus leden, € 2,50 voor leden en € 3,00voor nietleden.

Aanmelden kan via de site: www.bibliotheekhoekschewaard.nl

Elke woensdagmiddag organiseert het Hoeksch MaakLokaal verschillende workshops voor kinderen en tieners met LEGO Robots, de lasersnijder, 3D printer en nog veel meer! Kijk op www.bibliotheekhoekschewaard.nl voor actuele informatie.

De coronarichtlijnen worden gehanteerd.