Race met Robots van LEGO in het Hoeksch MaakLokaal!

0
963

Oud-Beijerland Het Hoeksch MaakLokaal organiseert op woensdagmiddag 2 februari een workshop Springer Race. Maak kennis met het Hoeksch MaakLokaal en bouw en programmeer robots van LEGO Spike.

Bouw een eigen robot met LEGO Spike en programmeer deze om tegen de andere robots te racen. Er is maar een regel: er mogen geen wielen gebruikt worden.

In deze workshop wordt eerst een basis robot die kan springen gebouwd. Daarna kunnen de deelnemers alleen of in groepjes hun robot verbeteren door verder te bouwen of de code aan te passen.

Het Hoeksch MaakLokaal is te vinden op Steenenstraat 24 Oud-Beijerland in de Lindenhoeve tegenover de Bibliotheek. De workshop is voor kinderen van 10 tot 14 jaar en duurt van 14:00 tot 15:00. Kosten zijn 2,00 voor plus leden, € 2,50 voor leden en € 3,00voor niet leden. Aanmelden kan via de site: www.bibliotheekhoekschewaard.nl/actueel/agenda

Elke woensdagmiddag organiseert het Hoeksch MaakLokaal verschillende workshops voor kinderen en tieners met LEGO Robots, de lasersnijder, 3D printer en nog veel meer! Kijk op www.bibliotheekhoekschewaard.nl voor actuele informatie.

De coronarichtlijnen worden gehanteerd.