Team Binnenmaas Run for Life organiseert twee uitdagende hardloopwedstrijden

0
583

Na twee jaar zijn er weer mogelijkheden om een sportevenement te organiseren, deze kans wilt Roparun team 92 meteen grijpen om de Beers 3-Luik wedstrijden weer te gaan organiseren.

Voor alle hardloop liefhebbers is er aankomende zondag 20 februari een wegwedstrijd, de Vlietloop, met start vanaf het honkbalcomplex Blue Hitters. Het snelle parcours door de polder biedt mogelijkheden tot snelle tijden voor persoonlijk record op de 5 en 10 km. Ook is er een kidsrun (van 1 km) op het honkbalveld voorafgaand aan de wedstrijd.

De Tien van Tiengemeten is zondag 13 maart een heel andere wedstrijd. In tegenstelling tot het parcours van de Vlietloop is deze onverhard en wellicht blubberig. Een uitdaging op een andere manier, waarbij ook van het prachtige eiland genoten kan worden. Voor Hoeksche Waarders die hier nog niet zijn geweest is dit helemaal een buitenkans. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Natuurmonumenten.

Meer informatie kan er gevonden worden op de Facebook pagina van Team Binnenmaas Run for Life – Roparun Team 92.