Zwangerschapsbeurs in het Dorpshart van Mijnsheerenland

0
172
Mijnsheerenland – Sharon Leijs, Kitty Schilperoord  en Corina van Oudheusden oprichters van ‘Zwanger in de Hoeksche Waard’, organiseren samen met meer dan 20 andere organisaties en ondernemers uit de Hoeksche Waard de eerste zwangerschapsbeurs / kraammarkt.

In het centraal gelegen Dorpshart in Mijnsheerenland staan zaterdag 23 april tussen 13.00 – 17.00 uur veel enthousiaste ondernemers klaar voor iedereen die geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met zwangerschap, bevallen, ouderschap en jonge kinderen. Van kinderopvang en kraamzorg tot zwangerschapscursus en geboortefotografie en van baby-artikelen tot gezondheid & welzijn voor het hele gezin.
Een zeer divers aanbod dus en uiteraard zijn er speciaal op deze dag mooie acties en aanbiedingen! Daarnaast is ook aan de jonge bezoekertjes gedacht: onder andere een grabbelton, voorlezen bij de bibliotheek en lekkers….!
Vrije inloop en gratis entree! Jij komt toch ook?